Pruritul, mirosul neplăcut, uscăciunea, iritația și scurgerea neobișnuită sunt toate disconforturi vaginale care fac multe femei să se simtă conștiente de sine și jenate – în unele cazuri afectându-le chiar calitatea vieții. Simptomele infecțiilor vaginale sunt mult mai frecvente decât probabil credeți, dar fiți sigure că majoritatea pot fi ușor tratate și prevenite!

Pruritul vaginal

Pruritul este un simptom vaginal agravant și comun, care este de obicei declanșat de o dezvoltare excesivă a ciupercii Candida albicans, dar uneori are alte cauze, cum ar fi uscăciunea, iritanții, bolile cu transmitere sexuală sau alte infecții. Aflați cum să tratați și să preveniți pruritul vaginal aici.

Mirosul vaginal neplăcut

Scurgerea care are un miros ușor dulce sau înțepător este perfect normală, dar dacă observați un miros puternic și urât din vagin, este probabil un semn de dezechilibru bacterian sau altă infecție. Citiți mai multe despre cauzele și tratamentele pentru mirosul vaginal aici.

Uscăciunea vaginală

Femeile care au trecut de menopauză sunt predispuse la a avea vaginul uscat din cauza scăderii producției de estrogen, dar această uscăciune poate afecta femeile de toate vârstele. Dacă suferiți de uscăciune, durere și / sau sex dureros, găsiți soluții pentru disconforturile dvs. aici.

Scurgerile vaginale

Scurgerea vaginală este sistemul inteligent de autocurățare al vaginului și, în mod normal, nu trebuie să vă faceți griji, dar dacă textura, culoarea sau mirosul scurgerilor dvs. par brusc în neregulă, o infecție ar putea fi de vină. Aflați dacă secreția vaginală este normală aici.

Roșeața / arsurile vaginale

Dacă vaginul dvs. este roșu, iritat și aveți senzație de arsură de fiecare dată când urinați, este un semn de inflamație – și contrar credinței populare, cauza nu este neapărat o infecție a tractului urinar. Citiți mai multe despre posibile soluții pentru roșeață și arsuri în zona vaginală aici.

Utilizați instrumentul de mai jos pentru a găsi un produs care să funcționeze pentru vaginul dvs.!