Articole

Tot ce trebuie să știți despre vaginoza bacteriană

Vaginoza bacteriană este una dintre cele mai frecvente infecții vaginale. Aflați mai multe despre simptome, cauze și tratament!

Vaginoza bacteriană și sarcina

În timpul sarcinii, vaginoza bacteriană poate provoca un miros puternic, neplăcut și scurgeri anormale. Aflați mai multe despre cauze, simptome și tratament!

Cum se tratează infecția fungică vaginală

Infecția fungică este o infecție vaginală obișnuită care provoacă simptome precum secreția și mâncărimea. Aflați mai multe despre cum să o tratați!

Infecțiile fungice în timpul sarcinii

Infecțiile fungice vaginale în timpul sarcinii sunt un disconfort vaginal comun. Aflați mai multe despre cauzele, simptomele și posibilul tratament aici!

Miros puternic, neplăcut

Un miros puternic, neplăcut, poate fi o indicație a unei infecții vaginale. Aflați mai multe despre posibila cauză, alte simptome și tratament!

Cauze ale actului sexual dureros

Există multe cauze ale actului sexual dureros. Aflați mai multe despre aceste cauze, cum să le ameliorați și cum să le preveniți!

Igiena vaginală

Igiena vaginală poate ajuta la prevenirea disconforturilor și infecțiilor vaginale. Aflați mai multe despre cum să vă îngrijiți zona intimă!

8 sfaturi pentru a preveni problemele intime

Iată câteva dintre cele mai importante sfaturi pentru igiena vaginală

Uscăciunea vaginală: cauze și tratament

Uscăciunea vaginală este de obicei corelată cu menopauza, dar este posibil să apară la orice vârstă. Aflați mai multe despre cauze și posibilul tratament.

Ce ne poate indica scurgerea vaginală despre sănătatea vaginală?

Scurgerile vaginale sunt complet normale. Cu toate acestea, o modificare a scurgerilor poate fi o indicație a ceva mai grav, cum ar fi o infecție. Aflați mai multe despre culoarea scurgerilor vaginale!

Diferența dintre infecția fungică și vaginoza bacteriană

Vaginoza bacteriană și infecțiile fungice sunt cele mai frecvente infecții vaginale. Aflați mai multe despre diferențele de cauze, simptome și tratament!

Infecțiile vaginale și antibioticele

Aflați mai multe despre modul în care antibioticele pot perturba echilibrul vaginal și despre modul de prevenire a disconforturilor vaginale ca efect secundar al terapiei cu antibiotice.